Heippa!
FI*Mokomakin kissalan nimen takaa löydät 25-vuotiaan nuoren kissaharrastajan, joka on haaveillut kasvattajaurasta jo 10-vuotiaasta saakka. Minun nimeni on Laura ja asun Kuopiossa.

Vuonna 2006 perheeseemme saapui ensimmäinen norjalainen metsäkissamme Maisa (FIN*Sannilan Maisa Maitoparta), jonka myötä sukelsin syvälle rotukissojen maailmaan. Perheessämme on ollut kissoja jo lapsuudestani asti, mutta ennen Maisaa meillä oli maatiaskissoja. Maisan lisäksi päädyimme myöhemmin ottamaan muutaman norjalaisen metsäkissan lisää ja arvelinkin, että kenties myöhemmin tämä voisi olla kasvattamani rotu. 


Monen sattuman ja mutkan kautta rotu kuitenkin vaihtui, kun perheeseemme saapui vielä siperiankissa Melli (FI*Apachiris Elayne). Melli, Maisa ja kaksi muuta norjalaista metsäkissaa asustavat tällä hetkellä onnellisina vanhempieni luona Siilinjärvellä.

Minun luonani Kuopiossa sen sijaan asuu kolme siperiankissaamme: Pihla, Milli ja kissalamme ensimmäisestä pentueesta kotiin jäänyt Tytti. 

 

Kissala

SIPERIANKISSAT
Pienimuotoista kissakasvatusta
suurella sydämellä
 

Kasvattajanimeni FI*Mokomakin hyväksyttiin syyskuussa 2019. Suunnitelmissani on aloittaa kasvatustoiminta hyvinkin pienimuotoisesti ja rauhallisesti, jotta kissani saavat kaiken tarvitsemansa huolenpidon ja rakkauden. Tahdon ennen kaikkea olla vastuullinen kasvattaja ja toimia kissojen sekä rodun parhaaksi. Minulle tärkeitä päämääriä kasvatustoiminnassa onkin mm. kissojen terveyden vaaliminen, rotustandardien kunnioittaminen sekä rakastavien kotien löytäminen pikku palleroillemme :) 

 

 

ota yhteyttä

yhteydenottolomake

yhteystiedot

  • White Facebook Icon

FI*Mokomakin
Laura Hyttinen
laura.hyttinen95[at]gmail.com

+358 44 333 0807

© Laura Hyttinen 2020

  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now